Direktlänk till inlägg 8 augusti 2010
Receptet är till ca 16 portioner
25-30 kokta kalla potatisar, delad i mindre bitar
8 hårdkokta hackade ägg
2 finhackade rödlökar
2 buntar hackad dill
6 burkar (200 gram) med matjessill delade i mindre bitar
5 dl gräddfil, 10%
1 dl citronmajonäs
krydda med citronpeppar och allkrydda (typ Piffi)
2 burkar (200 gram) lätt creme fraiche, 15%
- Blanda alla ingredienserna, så det blir jämt fördelat.
- Blanda först gräddfilen, creme fraichen och majonäsen med dill hacket,
och krydda efter behag, salt behövs inget extra då sillen är tillräckligt salt.
Blanda ner det "söliga" med övriga ingredienser.
- Låt "evjan" gärna stå och "dra" i kylskåp över natten.
- Serveras gärna med hårkokt ägg, hårt bröd och en god kryddost.
Efter några års upphåll, laddar jag för att återuppta min blogg igen. ...
En hysterisk komedi med Tomas Pettersson och Annika Andersson i huvudrollerna, utspelas i på 60-talet i en villa i Örgryte. Några otrohetsaffärer utgör handlingen. Mycket in och ut i dörrar, många goda skratt blev det under föreställningen....
Vi lyckades få tag på biljetter till denna föreställning, efter att ha missat vårens föreställningar, 60 utsålda hus blev det. På grund av det stora intresset körde han nu några extra föreställningar på Lisebergsteatern, innan han drar v...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 | 5 |
6 |
7 | 8 | |||
9 | 10 |
11 |
12 | 13 |
14 | 15 | |||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | |||
30 |
31 | ||||||||
|